Vinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.x

Uudenkaupungin Kenttäkarhut ry on koko Uudenkaupungin alueella toimiva yleisurheilun erikoisseura. UKK on perustettu marraskuussa 1999, jolloin usean seuran yleisurheilujaostojen toiminnat yhdistettiin. Jäseniä seurassa on yli 200.

Toimintasuunnitelman mukaisesti seuran tehtävänä on järjestää laadukasta yleisurheilutoimintaa Uudessakaupungissa. Pyrimme vastaamaan lajin kehityksestä ja harrastuksen laajentumisesta koko kaupungissa. Panostamme erityisesti nuorisotoimintaan. Toisaalta tarjoamme samalla halukkaille nuorille mahdollisuuden edetä lajissaan aina kansainväliselle huipulle asti.

Seura järjestää kilpailuja, säännöllisiä harjoitustilaisuuksia eri ikäisille ryhmille eri puolilla kaupunkia, koulutusta sekä kuntourheilu- ja virkistystoimintaa. Tule mukaan toimintaan ja tuo lapsesi liikunnalliseen ja mukavaan harrastukseen. Ajat löytyvät näiltä kotisivuilta (Harjoitustoiminta) ja Uudenkaupungin Sanomien seuratoimintapalstalta.

Yleisurheilun harrastusmahdollisuudet paranivat huomattavasti kun Sorvakon kenttä uudistettuna saatiin käyttöön jo loppukesällä 2001